Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea vreunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a Bunului.

Bunul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Returul se face cu etichetele inițiale intacte, atasate produsului, și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă au fost cumpărate mai multe produse de același fel și se returnează toate, este acceptată desigilarea unuia singur.

Nu se acceptă returul Bunurilor asupra cărora au fost efectuate intervenții, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, produsele cărora le lipsesc accesorii.

În cazul în care Bunurile a căror returnare se solicită prezintă urme de uzură, rupturi, tăieturi, pete, ambalaje deteriorate sau incomplete, ne rezervăm dreptul de refuza returul.

Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate, conform legii, de Cumpărător.

Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare partială până la valoarea produsului înlocuitor. Cheltuielile de înlocuire a produselor vor fi suportate, conform legii, de Cumpărător.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 zile de la retur.

X