Feminitate clasică și frumusețe

Lily of the Valley

Lily of The Valley este unul din puținele branduri de Slow Fashion din România, inspirat de feminitatea clasică și frumusețea materialelor naturale. Prin creațiile noastre dorim să oferim femeilor puterea de a-și exprima feminitatea.

Hainele noastre au o simplitate sofisticată și subtilă, punând accent pe calitatea materialelor și a execuției, dar mai ales dorim ca hainele noastre să facă fiecare femeie să se simtă frumoasă, încrezătoare și unică.

Recenzii clienți

VIZIUNEA SI MISIUNEA NOASTRĂ

Ne-am dori ca femeile să își exprime valorile și principiile de viață prin piese vestimentare, de aceea credem că trend-urile nu sunt neapărat importante.

Brandul nostru are la bază sustenabilitatea, facem design vestimentar atemporal și eforturile noastre se îndreaptă spre promovarea sustenabilitatii. Femeile care poartă creațiile Lily of the Valley sunt sofististicate si autentice, sunt femei care își asumă feminitatea si care radiază.

Valorificând pasiunea pentru broderii, creațiile Lily Of The Valley sunt brodate cu contemplația și admirația noastra pură pentrua arta broderiei. Armonia sa se revarsă în spiritul nostru și creează un schimb viu, care se manifestă în tot ceea ce reprezintă brandul nostru: de la tratamentul etic al angajaților, la un model de producție durabil, țesături si executie de calitate, în toate reflectându-se grija și respectul pentru Planeta noastră.

Maria Petian

Fondatorul/ Designerul

“Feminitatea, eleganta, comfortul si calitatea, sunt valori integrate in viata mea, si mi-am dorit sa aduc asta in cotidianul tuturor femeilor”

Maria Petian